DIAMANTEN

COLLECTIE

Diamonds live forever

Het aanbod van ringen witgoud met diamanten is bijzonder gevarieerd en dat biedt alle mogelijkheden om online een vergelijking te maken. Het online vergelijken van witgouden ringen met diamanten biedt meerdere voordelen.

Zo kan een ieder op zijn gemak het aanbod bekijken en in alle rust een vergelijking maken, zonder dat er bijvoorbeeld druk van een verkoper achterschuilt. Bovendien is het eenvoudig om na de eerste online zoektocht naar ringen van witgoud met diamanten het even te laten rusten om bijvoorbeeld een volgende dag weer te gaan kijken. De ringen van witgoud met diamanten verschillen qua model, maar ook ten aanzien van de wijze waarop de diamanten in de ring zijn gezet.

Ringen van witgoud beschikken over een heldere witte kleur en met diamanten erin verwerkt zijn het schitterende sieraden, die ook prima als unieke trouwringen kunnen dienen. De zetwijze van de diamanten is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van ringen van witgoud. Bij een Alliance zetting is er bijvoorbeeld sprake van twee of vier greinen waarbij de diamanten worden geplaatst in de vorm van briljanten. Bij ringen van witgoud met diamanten en een railzetting bevinden de stenen zich op een strakke wijze naast elkaar in een sleuf in de ring. De diamanten zijn als het ware ingeklemd tussen de randen en door de strakke aaneenschakeling is er sprake van een fonkelende lijn.

Collectie