RINGEN

COLLECTIE

Geen dag zonder ring

Sieraden zijn enorm belangrijk voor zowel man als vrouw. Natuurlijk hoef je niet rijk te zijn voor een paar mooie oorbellen, een prachtige ketting of een leuke armband. Je moet je wel bedenken dat goedkope sieraden vaak ook niet gemaakt zijn van goede kwaliteit. Dat betekent echter niet dat je meteen een gouden armband moet kopen.

Zilver is perfect als je gaat voor kwaliteit en als je op zoek bent naar iets moois! Ik was op zoek naar een nieuwe zilveren ring. Mijn ring was onlangs kapot gegaan en het voelde zo leeg bij m’n vinger, dat ik snel een nieuwe moest hebben. Zilver is ook nog een een stuk goedkoper dan goud, zeker als je naar de huidige goudprijs kijkt. Ik besloot om meteen naar de juwelier te gaan. Het zoeken op internet duurt te lang, en de kans is groot dat ik bij de juwelier al snel iets moois gevonden had.

De juwelier liet mij meteen enorm veel ringen zien. Ik wilde iets simpels, maar ook iets bijzonders. Later kwam hij met de perfecte ring aan. Het was een ring met een bijzonder patroon erin. De ring was niet dik of zwaar, waardoor de prijs ook erg laag lag. Perfect voor mij, omdat mijn budget niet erg hoog was, maar ik toch heel graag een nieuwe ring wilde!

Collectie